despre fonturi, grafică, design și layout

contact

Ți-a plăcut acest site, te-a deranjat, ți s-a părut ceva nepotrivit sau ai o sugestie?
Te invităm să scrii: să ne lauzi, să ne critici, să ne dai un sfat sau să ne ajuți. Cum crezi tu.

Adresa noastră este contact [@] typography.ro

contact

 1. Buna,

  Foarte buna initiativa de a discuta despre tipografie si importanta ei.
  Observ ca site-ul acesta este, din punct de vedere vizual, un frate mai mic al variantei anterioare a http://ilovetypography.com/.

 2. Ce ma bucur sa vad un progres in .ro-ul nostru monoton. E o mare placere sa vad site-ul asta si sunt bucuros ca cei interesanti au facut un pas in fata. Felicitari pentru initiativa

 3. Super! Demult aşteptam un asemenea site în limba română. De abia aştept să citesc toate articolele. Calde felicitări!

 4. Cu oarece uimire am văzut că promovați fonturi.ro, un site care „dã personalitate“ nu știu cui. E păcat să vă asociați cu asemenea imbecili.

 5. super initativa! as avea o sugestie: pentru un site despre typography, va sugerez sa mai lucrati la kerning-ul dintre literele din header, pentru ca este primul element vizual (si cel mai important) de pe site, iar ca logo-ul sa fie asa nearanjat e un pic deranjant. 🙂
  succes! 🙂

 6. Da, mi-a placut enorm aceasta initiativa si materializarea ei, care este de mare ajutor incepatorilor. As fi dorit sa va spun ca sunteti perfecti , dar urmeaza dupa punerea la punct a acordului subiect predicat :
  „Cunoașterea acestor detalii sunt importante atât pentru valoarea lor în sens de cunoștințe tehnice, dar și pentru a evalua în cunoștință de cauză valoarea estetică și nu în ultimul rând pentru a face corect diferențierea între fonturi.”

  M-as bucura sa corectati si eu sa pot scrie cu diacritice usor, cursiv fara a face zeci de operatii cu finalul nerecunoasterii lor de catre calculator
  Succese in continuare si toata admiratia mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: